szombat, 23 május 2015 00:00

Uniós pályázat kkv-knak - 2015 június 22-től #pályázat #ginop

Megjelent az idei első, a mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességét, a munkahelyteremtést és a magyar ipar fejlesztését támogató pályázati felhívás a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében.

A felhívásra a pályázók, június 22-től nyújthatják be konkrét elképzeléseiket.

Az 5 milliárd forint értékben meghirdetett pályázati felhívást az idén még több mint 780 milliárd forint keretösszegben követik pályázati konstrukciók a GINOP keretében.

Kövessen Minket!


A mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatására 5 milliárd forint keretösszeg áll rendelkezésre, amelyből a felhívás feltételeinek megfelelő pályázatot benyújtó vállalkozások 1,5 millió és 20 millió forint közötti vissza nem térítendő támogatást kaphatnak.

A pályázat célja elősegíteni a vállalkozások külpiacra lépését (pl.: kiállításokon, vásárokon való megjelenés, piaci versenyben való eredményes részvétel támogatása).

A felhívás letölthető az alábbi linkről: http://palyazat.gov.hu/download/53778/Felhivas.pdf

További információk

  • Forrás: kormany.hu

Munkatársak

Váradi Szabolcs - Ügyvezető, energetikai szolgáltatások
Józsa Péter - Energetikus
Pocsai László - SCADA vezető fejlesztő 
Korbeák Sándor - Informatikus

Kapcsolat

Iroda: 1033 Budapest, Csíkós utca 8.       Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
© 2019 On-Energy Kft. Minden jog fenttarva