hétfő, 23 június 2014 00:00

Pályázati információk - Mire figyeljen ha energetikai pályázaton szeretne indulni #pályázat

Pályázni szeretne? Érdemes előre gondolkodni!

A hazai központi, valamint helyi szintű támogatási rendszerek keretében rendszeresen jelennek meg épületenergetikai fejlesztéseket, megújuló energiaforrások bevezetését célzó pályázatok. Akik indulni akarnak ezek valamelyikén, azoknak érdemes időben gondoskodni a beadáshoz szükséges dokumentációkról.

Kövessen Minket!


Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a pályázati források erősen végesek, többnyire csak nagyon rövid ideig tartanak ki, ezért biztonsággal csak azok nyerhetnek támogatást, akik már az első napon benyújtják pályázatukat.

Csak a kiírás feltételeinek megfelelően kidolgozott mérnöki tanulmányok mellékelésével lehet indulni a források elnyeréséért. Egy ilyen megvalósíthatósági tanulmány (MT) elkészítése nem két perc, ezért érdemes igyekezni a vizsgálatok, helyszíni felmérések megrendelésével, hogy a szükséges pályázati dokumentumok időben, még a beadás első napja előtt elkészülhessenek.

Az ON-ENERGY Kft. ennek szellemében várja a pályázni szándékozók megkeresését, várjuk az aktuális kiírásoknak megfelelő MT készítésére vonatkozó megrendeléseket.

Munkatársak

Váradi Szabolcs - Ügyvezető, energetikai szolgáltatások
Józsa Péter - Energetikus
Pocsai László - SCADA vezető fejlesztő 
Korbeák Sándor - Informatikus

Kapcsolat

Iroda: 1033 Budapest, Csíkós utca 8.       Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
© 2019 On-Energy Kft. Minden jog fenttarva