vasárnap, 22 május 2016 05:10

Holnap városáért Díj 2016 – a fenntartható magyar városokért

A 2010-ben alapított City Hungary Program olyan hazai és nemzetközi modelleket, tapasztalatokat, eszközöket mutat be, amelyek már valamilyen szinten eredményt hoztak. E Program része a 2013-ban alapított nemzeti fenntartható városdíj: "A Holnap városáért Díj", melyre június 10-ig kell regisztrálni a nevezni szándékozóknak.

A Díj rangját és presztízsét jelzi az együttműködő partnerek listája. A kezdetektől a Holnap városáért Díj mellé állt az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottsága, a Kisvárosi Önkormányzatok Országos Érdekszövetsége, a Magyar Önkormányzatok Szövetsége, Pest Megye Önkormányzata, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége, és a Német-Magyar Ipari-és Kereskedelmi Kamara.

Kövessen Minket!


A Holnap városáért Díj ösztönző a jobbra, modernebbre, fenntarthatóbbra, élhetőbbre, magasabb életszínvonalra törekvő magyar városi önkormányzatok, egyes kategóriákban a vállalkozások számára. A következő kategóriákban lehet pályázni:

- Fenntartható városért
- Zöld városért
- Üzlet a városért
- A Kultúra, az Örökség, a Művészet megőrzéséért

Regisztrációs határidő: 2016. június 10.
Pályázati anyag leadásának a határideje: 2016. június 30.

(Forrás: ahkungarn. hu)

Munkatársak

Váradi Szabolcs - Ügyvezető, energetikai szolgáltatások
Józsa Péter - Energetikus
Pocsai László - SCADA vezető fejlesztő 
Korbeák Sándor - Informatikus

Kapcsolat

Iroda: 1033 Budapest, Csíkós utca 8.       Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
© 2019 On-Energy Kft. Minden jog fenttarva