Martes, 27 Enero 2015 00:00

Társasházak korszerűsítési pályázata 2015 - ZFR-TH/15 - Otthon melege program #pályázat

A pályázat keretén belül kizárólag több mint 4, de maximum 60 lakással rendelkező, 1946. után épült, de 2006. december 31. napjáig kiadott építési engedély alapján épült távfűtéssel, házközponti fűtéssel illetve lakásonként egyedi fűtéssel rendelkező lakóépületek tulajdonosi közösségei igényelhetnek támogatást.

Lényeges szempont, hogy az épület vagy dilatációval határolt épületrész hőszabályozása és mérése már megoldott, vagy a pályázat keretén belül megoldásra kerül. Fontos újdonság, hogy statikai nyilatkozattal is kell rendelkezni az állékonysággal kapcsolatban! Előleg felvételére nincs lehetőség, a fenntartási időszak 10 év.

Kövessen Minket!


A beruházás költségvetésében csak részletes és tételes árajánlattal, illetve költségvetéssel megegyező tartalmú, számlákkal azonosított és igazolt, forintban meghatározott költségek számolhatók el.
Nem indulhat a pályázaton olyan közösség, mely 60 napot meghaladó köztartozással bír (kivétel a jogerős fizetési halasztás vagy részletfizetési engedmény). Szintén kiesnek a pályázók köréből azok a lakóközösségek, melyek a megelőző 10 év folyamán hasonló tárgyú pályázaton már támogatást nyertek el.

Mi a teendője azoknak, akik úgy érzik, hogy megfelelnek a fenti feltételeknek?

További részleteket itt olvashat: Társasházak korszerűsítési pályázata 2015 - ZFR-TH/15

Vagy lépjen velünk kapcsolatba!

 

Munkatársak

Váradi Szabolcs - Ügyvezető, energetikai szolgáltatások
Józsa Péter - Energetikus
Pocsai László - SCADA vezető fejlesztő 
Korbeák Sándor - Informatikus

Kapcsolat

Iroda: 1033 Budapest, Csíkós utca 8.       Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
© 2019 On-Energy Kft. Minden jog fenttarva