Thursday, 13 November 2014 00:00

Újranyitják az energiamegtakarítást célzó lakossági pályázatokat #pályázat #széchenyi2020 #támogatás

Elhárultak az Otthon Melege Program keretében kiírt lakossági energiahatékonysági pályázatok informatikai rendszereinek technikai problémái.

Módosult határidőkkel megkezdődhet a pályázatok beadása: 2014. november 14-étől.

Ahogy azt a fejlesztési tárca korábban is jelezte, a technikai hiba miatt senki nem eshet el a pályázati lehetőségtől. Az eddig beérkezett fűtéskorszerűsítési pályázatok érvényesnek minősülnek, ismételt benyújtásukra nincs szükség.

Fűtéskorszerűsítés támogatás magánszemélyeknek 2014

Ablakcsere pályázat magánszemélyeknek 2014

Figyelem: mindkét pályázathoz szükséges csatolni az induló és a korszerűsített állapotra vonatkozó energetikai számításokat! Ha pályázni szeretne, minél előbb keresse meg irodánkat egy felmérési időpont egyeztetése miatt, hogy a vonatkozó számításokat időben elkészíthessük.

A minisztérium ezúton is felhívja a pályázók figyelmét arra, hogy a beruházások a tényleges pályázati benyújtás előtt nem kezdhetőek meg. Megkezdett beruházáshoz a hatályos jogszabályok alapján nem adható vissza nem térítendő támogatás.

A pályázatok zavartalan, problémamentes benyújtása érdekében, a tárca a beadási határidőket az alábbiak szerint határozza meg.

A Homlokzati Nyílászárócsere alprogram pályázatait 2014. november 26–a és 2015. január 5-e között vagy a forrás kimerüléséig lehet benyújtani.

Pályázat részletei: Energiamegtakarítást célzó lakossági pályázatok 2014

Munkatársak

Váradi Szabolcs - Ügyvezető, energetikai szolgáltatások
Józsa Péter - Energetikus
Pocsai László - SCADA vezető fejlesztő 
Korbeák Sándor - Informatikus

Kapcsolat

Iroda: 1033 Budapest, Csíkós utca 8.       Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
© 2019 On-Energy Kft. Minden jog fenttarva