Sunday, 01 May 2016 05:59

Már elérhető a pályázati portál a családi házak energetikai korszerűsítésére

Az NFM tájékoztatása szerint elkészült az Otthon Melege Program keretében meghirdetett családi házak energiahatékonyságának növelését célzó alprogram pályázati honlapja.

Az újonnan meghirdetett alprogramra kizárólag az oldalon lehet pályázni, az ügyfélkapus regisztrációval rendelkező magánszemélyek 2016. július 1-jétől nyújthatják be támogatási kérelmüket a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig. Figyelem, nagyon kevés forrásról van szó, úgyhogy most is várhatóan mindössze néhány óráig fog kitartani.

Kövessen Minket!


Kizárólag a hagyományos technológiával 1996 előtt épült és 1995. december 31-ig kiadott építési engedéllyel rendelkező, egy lakásos, legfeljebb 135 négyzetméter fűtött alapterületű, a pályázatot benyújtó magánszemély tulajdonában álló és a pályázat benyújtását megelőzően használatban lévő (lakott) családi házak energetikai korszerűsítésére nyújtható vissza nem térítendő támogatás.

Az elnyert támogatásból az épületek homlokzati nyílászáróinak cseréje, a homlokzatok hőszigetelése, az épületgépészeti rendszerek (például kazánok, radiátorok) energia-megtakarítást eredményező cseréje, illetve felújítása finanszírozható.

A támogatás az elszámolható költségek 40-55%-ára igényelhető a megvalósítandó fejlesztés összetettségétől függően, ezzel ösztönözve az épületek komplex fejlesztését. Az igényelhető támogatás maximális összege 2,5 millió forint.

(J.P.)

Munkatársak

Váradi Szabolcs - Ügyvezető, energetikai szolgáltatások
Józsa Péter - Energetikus
Pocsai László - SCADA vezető fejlesztő 
Korbeák Sándor - Informatikus

Kapcsolat

Iroda: 1033 Budapest, Csíkós utca 8.       Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
© 2019 On-Energy Kft. Minden jog fenttarva