• coin
    • share
    • quality
    • mail
Saturday, 17 December 2016 07:07

ISO 50001 szabvány bevezetése? Nagyon fogy az idő, de itt a megoldás!

Nem kis fejtörést okoz nagyvállalatoknak az energiahatékonyságról szóló 2015. évi LVII. törvény követelményeinek való megfelelés. Mivel egy nem megkerülhető, a hazai szabályozási környezetbe átültetett uniós direktíváról van szó, ezért most megmutatjuk, hogy - ha már egyszer kötelező, akkor - milyen megoldást tudunk kínálni erre a problémára.

Sokáig már nem húzható az idő, hamarosan vége a türelmi időszaknak, és könyörtelen tízmilliós birságokkal kell számoljanak a nagyvállalati vezetők, amennyiben nem cselekednek az említett jogszabálynak való megfelelés érdekében.

Már többször hírt adtunk az ISO 50001 szabvány lényegéről, a törvény által kínált másik alternatívával szembeni számos előnyéről, mellyel a nagyvállalati vezetők már nagyrészt tisztában vannak. Az is tapasztalható, hogy mennyire nehézkes ebben a sűrű időszakban tanácsadó céget, vagy független tanúsítót találni.

Kövessen Minket!


Ezt a piaci űrt próbáljuk lehetőségeinkhez mérten kitölteni, és kínálunk átfogó megoldást minden érintett vállalat számára. Amennyiben bármilyen nehézséget okoz az ISO 50001 szabvány bevezetése, integrálása, akkor javasoljuk mielőbb megkeresni irodánkat, és igénybe venni tanácsadói szolgáltatásunkat, melynek keretében a bevezetéssel járó kezdeti terheket átvesszük, és felkészítjük az adott vállalatot az ISO 50001 működtetésére.

Vállaljuk a jogszabályban meghatározott tanúsítási feladatok elvégzését is (melynek eredménye a törvényi megfelelőséget igazoló ISO 50001 tanúsítvány), ennek részleteiről érdeklődjön munkatársainknál.

(Józsa Péter - ISO 50001 auditor)

Kövess a Google Plus-on!

Klikkeljen a Követés gombra, hogy elsőként értesüljön szakcikkeinkről és exkluzív tartalmainkról!